ALPI Netherlands B.V.
+31 (0)75 750 2600info@alpi.nl
ma- vrij 08:30 - 17:00
  • English

Transport België door ALPI biedt u diverse mogelijkheden voor het vervoer van uw goederen van en naar België. Of u nu kiest voor wegtransport, luchtvracht of zeevracht, wij hebben de oplossing. U ontvangt automatisch een bericht voordat uw zending uit België aankomt, zodat u altijd op de hoogte bent.

Transport België door ALPI: uw partner voor grensoverschrijdend vrachtvervoer

Wij zijn wereldwijd bekend om onze flexibiliteit en het vermogen om in te spelen op de logistieke behoeften van onze klanten. Dit geldt niet alleen voor transport naar België maar ook voor retourzendingen naar Nederland.

Ook specialist in container- en groupage transport naar België

Met onze container transport diensten kunt u uw goederen efficiënt en veilig vervoeren. Onze groupage diensten bieden u de mogelijkheid om uw zending te combineren met die van andere bedrijven, wat zowel kostenbesparend als efficiënt is.

  • Uitgebreid netwerk van expediteurs in België
  • Expertise in wegtransport, luchtvracht en zeevracht
  • Ervaring met container- en groupage transport
  • Automatische notificaties over de status van uw zending
  • Snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan over uw Transport België

Heeft u een specifieke vraag, een uitdaging of bijzondere vracht? Aarzel dan niet en vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan via ons contactformulier.
Gratis adviesgesprek
Transport Naar Belgie 1

Uw betrouwbare partner voor transport van Nederland naar België en vice versa

ALPI is uw betrouwbare partner voor transport naar België. Met onze jarenlange ervaring en sterke netwerk zijn wij in staat om uw transportopdrachten snel en efficiënt uit te voeren. Onze opslagfaciliteiten en nabijheid tot belangrijke havens en luchthavens stellen ons in staat om logistieke uitdagingen het hoofd te bieden.

Transport Naar Belgie 2

De Belgische markt en cultuur

België is een land met veel zakelijke mogelijkheden. De economie is divers, met sterke sectoren zoals technologie, chemie en voedingsmiddelen. Net als in Italië, biedt België kansen voor Nederlandse bedrijven die willen uitbreiden of nieuwe markten willen betreden.

Benieuwd naar de kosten? Vraag direct een prijsopgave aan voor transport naar België

Bent u benieuwd naar onze transporttarieven? Van intermodaal transport tot complete vrachten. Wij beantwoorden al uw vragen en stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Onze zendingen worden vervoerd naar bestemmingen over de gehele wereld.
Offerte aanvragen

Onze voordelen

Service
Wij staan wereldwijd bekend om ons vermogen om in te spelen op de specifieke logistieke behoeften van onze klanten.

Snelle levertijden
Profiteer van elke innovatie, of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding van onze lucht- en zeevracht producten, of een ontwikkeling in magazijnbeheer.

24/7 support
Ons team staat altijd klaar om met passie oplossingen te vinden die uw bedrijf ondersteunen.

Veel gestelde vragen voor transport naar België

Hoe controleer ik de status van mijn zending?

U krijgt van ons op diverse momenten een bericht zodat u op de hoogte blijft van de status van uw zending. Van het moment van laden tot het moment van lossen.

Hoe kan ik een order plaatsen?

Via ons contact -of offerteaanvraagformulier kan u online uw vraag stellen en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt van een van onze specialisten. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook op +31 (0)75 750 2600.

Kan ik een zending ophalen?

Goederen op pallets of in containers die u in onze eigen loods laat afleveren, kunnen daar ook afgehaald worden.

Waar zijn jullie actief?

Alpi is onderdeel van Alpi World. En world zegt in deze genoeg. Wij zijn in staat om uw transporten wereldwijd te verzorgen.

Wat is intermodaal transport?

In sommige gevallen is één transportmethode niet voldoende of levert een combinatie van weg- en zeetransport een flinke kostenbesparing op.

Welke opslagfaciliteit bieden jullie?

In Zaandam hebben we onze eigen (douane) loods (opslag) van ruim 6.200 vierkante meter waar al uw export en import goederen op pallets of in containers tot aan het transport opgeslagen kunnen worden.