ALPI Netherlands B.V.
+31 (0)75 750 2600info@alpi.nl
ma- vrij 08:30 - 17:00
  • English

Bij ALPI maken we transport tussen Nederland en bestemmingen in geheel Denemarken gemakkelijk en betrouwbaar. Of u bij transport Denemarken nu zendingen van Denemarken naar Nederland wenst of andersom, bij ons vindt u kwalitatieve logistieke diensten die precies passen bij uw behoeften. Wij zetten in op persoonlijke service, snelle leveringen en een klantvriendelijke benadering. Met onze kennis van de Deense logistieke sector zorgen we ervoor dat uw zendingen vloeiend en zonder problemen worden afgehandeld.

De fantastische Deense infrastructuur

De keuze voor wegtransport is voor de hand liggend als het om transport Denemarken gaat. Naast dat het vervoeren van goederen over de weg een snelle en goedkope manier van transport is, beschikt Denemarken ook over een van de meest betrouwbare en goed ontwikkelde wegennetwerken in Europa. Denemarken is door zijn ligging als toegangspoort tot de landen Noorwegen, Zweden en Finland ontzettend belangrijk voor het transport in Scandinavië en daarom wordt continu in het onderhoud en de verbetering van wegen geïnvesteerd. Dit hoge niveau van infrastructuur zorgt dan ook voor een snelle en veilige doorvoer van goederen in Denemarken en maakt Denemarken transport efficiënt en betrouwbaar.

Wij regelen uw internationale wegtransport, luchttransport en zeetransport ook naar andere landen. Een greep uit onze bestemmingen:

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan over uw Transport Denemarken

Heeft u een specifieke vraag, een uitdaging of bijzondere vracht? Aarzel dan niet en vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan via ons contactformulier.
Gratis adviesgesprek
Item Transport Vrachtwagen Op Snelweg

Onze transportmogelijkheden en diensten:

  • Professioneel internationaal transport Denemarken: wij zijn een ervaren logistiek dienstverlener en we zorgen ervoor dat uw producten veilig en stipt hun bestemming bereiken.
  • Flexibele oplossingen: van complete ladingen (FTL transport, FCL en containertransport) tot deelladingen (LTL, pallettransport en groupage zendingen) – onze hoogwaardige dienstverlening is afgestemd op iedere behoefte.
  • Slimme logistiek: heeft u specifieke wensen en worden er bijzondere eisen aan uw zending gesteld? Wij leveren snelle doorlooptijden en maatwerkoplossingen, inclusief transport van gevaarlijke stoffen en spoeddiensten voor tijdkritische leveringen.
  • Geavanceerde tracking: ontvang real-time updates en blijf op de hoogte van uw zending
Item Transport Denemarken

Een ferry overtocht – sneller dan verwacht

Een belangrijk aspect van transport van en naar Denemarken is de afhankelijkheid van ferry-overtochten. Natuurlijk kunnen deze overtochten de doorvoertijd beïnvloeden. In de praktijk blijkt echter dat de efficiënte planning en frequentie van de ferrydiensten ervoor zorgen dat vertragingen minimaal blijven en het vervoer van uw goederen van en naar Denemarken soepel zal verlopen.

Luchtvracht
Dagelijks
Zeevracht
Dagelijks
Wegtransport
Dagelijks
Op- en overslag
Dagelijks

Benieuwd naar de kosten? Vraag direct een prijsopgave aan voor transport naar Denemarken

Bent u benieuwd naar onze transporttarieven? Van intermodaal transport tot complete vrachten. Wij beantwoorden al uw vragen en stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Onze zendingen worden vervoerd naar bestemmingen over de gehele wereld.
Offerte aanvragen

Van opslag tot levering: ALPI regelt het

ALPI is meer dan een transportbedrijf. We gaan verder dan alleen het vervoeren van uw goederen; we bieden een compleet pakket aan logistieke dienstverlening om uw supply chain te optimaliseren. Met jarenlange ervaring in logistiek en internationaal transport, eigen opslagfaciliteiten, warehousing en een nauwe samenwerking met lokale partners zorgen wij voor een optimale en professionele service, waarbij we geloven in praktische oplossingen. Ontdek hoe ALPI het verschil kan maken voor uw transport Denemarken. Neem contact op met ALPI Netherlands voor een snelle, vrijblijvende offerte. Met ALPI als uw transportpartner, bent u verzekerd van soepel en succesvol grensoverschrijdend vervoer van uw vracht.

Voordelen van kiezen voor ALPI voor uw Denemarken transport:

Efficiëntie en punctualiteit
Profiteer van onze geoptimaliseerde routes en betrouwbare leveringsschema’s.

Persoonlijke service
Ons team werkt nauw met u samen om de beste transportoplossingen uit te werken, helemaal afgestemd op uw wensen.

Milieubewust transport
We zetten ons in voor duurzaamheid en streven ernaar onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Veel gestelde vragen voor transport naar Denemarken

Hoe controleer ik de status van mijn zending?

U krijgt van ons op diverse momenten een bericht zodat u op de hoogte blijft van de status van uw zending. Van het moment van laden tot het moment van lossen.

Hoe kan ik een order plaatsen?

Via ons contact -of offerteaanvraagformulier kan u online uw vraag stellen en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt van een van onze specialisten. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook op +31 (0)75 750 2600.

Kan ik een zending ophalen?

Goederen op pallets of in containers die u in onze eigen loods laat afleveren, kunnen daar ook afgehaald worden.

Waar zijn jullie actief?

Alpi is onderdeel van Alpi World. En world zegt in deze genoeg. Wij zijn in staat om uw transporten wereldwijd te verzorgen.

Wat is intermodaal transport?

In sommige gevallen is één transportmethode niet voldoende of levert een combinatie van weg- en zeetransport een flinke kostenbesparing op.

Welke opslagfaciliteit bieden jullie?

In Zaandam hebben we onze eigen (douane) loods (opslag) van ruim 6.200 vierkante meter waar al uw export en import goederen op pallets of in containers tot aan het transport opgeslagen kunnen worden.