ALPI Netherlands B.V.
+31 (0)75 750 2600info@alpi.nl
ma- vrij 08:30 - 17:00
  • English

Internationaal transportbedrijf ALPI is uw deskundige en betrouwbare partner in logistieke dienstverlening.

In een wereld waar tijd geld is en betrouwbaarheid goud waard, onderscheidt ALPIi zich door naadloze, efficiënte en persoonlijke service te bieden voor al uw logistieke uitdagingen. Met jarenlange ervaring als logistiek dienstverlener in de transportsector en een uitgebreide kennis van de Engelse markt, garandeert ALPI dat uw goederen veilig, tijdig en in perfecte staat op hun bestemming in Engeland aankomen. Wij bieden flexibiliteit in ladinggrootte, gespecialiseerde transportopties en snelle doorlooptijden.

Neem vandaag nog contact op

Zoekt u naar een manier om uw verzendingen naar Engeland efficiënter te maken?
Neem contact op met ALPI voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en al uw vragen te beantwoorden. Laat ons de brug zijn die uw bedrijf met Engeland verbindt.

Wij regelen uw internationale wegtransport, luchttransport en zeetransport ook naar andere landen. Een greep uit onze bestemmingen:

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan over uw Transport Engeland

Heeft u een specifieke vraag, een uitdaging of bijzondere vracht? Aarzel dan niet en vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan via ons contactformulier.
Gratis adviesgesprek
Transport Engeland Diensten

Onze Diensten

  • Wegtransport: volle vrachten (FCL en FTL transport) en deelladingen (LTL en groupage)
  • Speciaal transport (Inclusief gevaarlijke goederen)
  • Temperatuurgecontroleerd transport
  • Expressdiensten voor tijdkritische leveringen
  • Geavanceerde tracking en real-time updates
  • Warehousing
Transport Engeland Douaneafhandeling

Naadloze douaneafhandeling

De Brexit heeft veel veranderd in het transport naar en van Engeland. Maar geen zorgen, ALPI heeft alles onder controle. Ons team van douane specialisten zorgt voor een soepele en zorgeloze doorgang van uw goederen, door alle benodigde douane documentatie en procedures te beheren. Wij nemen de complexiteit uit uw handen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

Luchtvracht
Dagelijks
Zeevracht
Dagelijks
Wegtransport
Dagelijks
Op- en overslag
Dagelijks

Benieuwd naar de kosten? Vraag direct een prijsopgave aan voor transport naar Engeland

Bent u benieuwd naar onze transporttarieven? Van intermodaal transport tot complete vrachten. Wij beantwoorden al uw vragen en stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Onze zendingen worden vervoerd naar bestemmingen over de gehele wereld.
Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor ALPI voor uw transport van en naar Engeland?

Betrouwbaarheid
Bij ALPI begrijpen we het belang van betrouwbaarheid. Wij onderscheiden ons met onze toewijding aan punctuele en veilige leveringen. Met een moderne vloot en een team van toegewijde professionals zorgen wij ervoor dat uw goederen op tijd en in perfecte staat aankomen.

Persoonlijke en flexibele service
Elke zending is uniek. Daarom biedt ALPI persoonlijke service en flexibele transportoplossingen die precies aan uw behoeften voldoen. Of het nu gaat om volle vrachten en container transport, deelladingen of gespecialiseerde transporten, wij hebben de oplossing.

Duurzaam transport
Wij zijn toegewijd aan milieuvriendelijk ondernemen en streven ernaar onze CO2-voetafdruk continu te verminderen. Daar horen ook duurzame transportoplossingen bij.

Deskundigheid
Met hun jarenlange ervaring en een passie voor internationaal transport staan de transport specialisten van ALPI garant voor een vlekkeloze service. Daarmee is ALPI uw ideale partner voor transport van en naar Engeland. 

Veel gestelde vragen voor transport naar Engeland

Hoe controleer ik de status van mijn zending?

U krijgt van ons op diverse momenten een bericht zodat u op de hoogte blijft van de status van uw zending. Van het moment van laden tot het moment van lossen.

Hoe kan ik een order plaatsen?

Via ons contact -of offerteaanvraagformulier kan u online uw vraag stellen en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt van een van onze specialisten. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook op +31 (0)75 750 2600.

Kan ik een zending ophalen?

Goederen op pallets of in containers die u in onze eigen loods laat afleveren, kunnen daar ook afgehaald worden.

Waar zijn jullie actief?

Alpi is onderdeel van Alpi World. En world zegt in deze genoeg. Wij zijn in staat om uw transporten wereldwijd te verzorgen.

Wat is intermodaal transport?

In sommige gevallen is één transportmethode niet voldoende of levert een combinatie van weg- en zeetransport een flinke kostenbesparing op.

Welke opslagfaciliteit bieden jullie?

In Zaandam hebben we onze eigen (douane) loods (opslag) van ruim 6.200 vierkante meter waar al uw export en import goederen op pallets of in containers tot aan het transport opgeslagen kunnen worden.