ALPI Netherlands B.V.
+31 (0)75 750 2600info@alpi.nl
ma- vrij 08:30 - 17:00
 • English

Transport van en naar Noorwegen vraagt door de unieke geografische ligging van Noorwegen, de specifieke douaneformaliteiten en de uitdagingen van het klimaat een goede voorbereiding. Bij ALPI zijn we gespecialiseerd in het bieden van internationaal transport en ook Noorwegen behoort tot onze bestemmingen.

Soepel en efficiënt transport Noorwegen met ALPI

Wilt u exporteren naar Noorwegen of importeren van Noorwegen naar Nederland, wij doen er alles aan om uw Noorwegen transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dankzij onze persoonlijke aanpak en nauwe samenwerking met lokale vertegenwoordigers, bieden we een naadloze service en logistieke oplossingen, die volledig zijn afgestemd op uw specifieke wensen.

Douaneformaliteiten zonder zorgen

Bij transport van en naar Noorwegen krijgt u te maken met specifieke douaneformaliteiten, aangezien Noorwegen geen deel uitmaakt van de Europese Unie. ALPI neemt deze zorgen volledig uit handen. Ons team verzorgt alle benodigde documentatie en zorgt voor een vlotte afhandeling bij de douane, zodat uw goederen zonder vertraging hun bestemming bereiken.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan over uw Transport Noorwegen

Heeft u een specifieke vraag, een uitdaging of bijzondere vracht? Aarzel dan niet en vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan via ons contactformulier.
Gratis adviesgesprek
Item Transport Noorwegen

Onze diensten:

 • Full Container Load (FCL) en Full Truck Load (FTL) transport, transport van complete ladingen waarbij uw goederen een volledige container of vrachtwagen vullen;
 • Pallettransport, efficiënt en handig voor het vervoeren van vooral zwaardere ladingen. De standaard pallets zoals de Europallets (120×80 cm) en blokpallets (120×100 cm) bieden een robuuste en stabiele basis, waardoor schade tijdens het transport wordt voorkomen;
 • Less Than Truck Load (LTL) transport en groupage, transport waarbij uw goederen samen met andere zendingen vervoerd worden. Dit transport van deelzendingen werkt kostenbesparend;
 • Speciaal transport van bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen, gevaarlijke goederen of goederen die onder specifieke temperatuurvoorwaarden moeten worden vervoerd;
 • Expressdiensten, als sprake is van strakke deadlines, zodat uw goederen altijd op tijd aankomen;
 • Geavanceerde tracking- en real-time updatemogelijkheden, zodat u altijd op de hoogte blijft van de status van uw zending;
 • Warehousing, waarbij uw goederen veilig en efficiënt worden opgeslagen in onze moderne faciliteiten.
Item Vrachtwagen Transporteert In Noorwegen

Goed voorbereid bij wisselende omstandigheden

Noorwegen heeft net als Zweden en Denemarken een goed onderhouden wegennetwerk, maar de geografische kenmerken zoals fjorden, bergen en het variërende klimaat vragen om expertise. Noorwegen staat bekend om zijn wisselende weersomstandigheden, vooral in de wintermaanden. Sneeuw en ijs kunnen transportuitdagingen opleveren, maar met onze goed voorbereide chauffeurs en voertuigen die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen, minimaliseren wij deze risico's. Bij ALPI beschikken we over de kennis en ervaring om deze uitdagingen aan te gaan en dankzij onze samenwerking met lokale partners in verschillende regio's kunnen wij snel inspelen op deze omstandigheden. Zo zorgen we met onze transportdiensten voor een vlotte afhandeling van uw zendingen.

Benieuwd naar de kosten? Vraag direct een prijsopgave aan voor transport naar Noorwegen

Bent u benieuwd naar onze transporttarieven? Van intermodaal transport tot complete vrachten. Wij beantwoorden al uw vragen en stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Onze zendingen worden vervoerd naar bestemmingen over de gehele wereld.
Offerte aanvragen

Kies ALPI als betrouwbare partner voor uw transport Noorwegen

Met ALPI kiest u voor een partner die uw transport Noorwegen serieus neemt. Wij hebben als specialist in het vervoer van complete vrachten en groupage Noorwegen jarenlange ervaring, zijn deskundig en betrouwbaar en we zorgen voor een vlekkeloze doorstroom. Daarnaast bieden we veel flexibiliteit.

 • Vlekkeloze doorstroom: Onze warehousing-diensten zijn meer dan alleen opslag; ze vormen de ruggengraat van een soepele goederenstroom, cruciaal voor het succes van uw supply chain. Gecombineerd met ons efficiënte transport naar Noorwegen, zorgen we ervoor dat zowel uw grote als kleine orders op de meest kosteneffectieve manier worden beheerd.
 • Deskundig en betrouwbaar: Wij vinden het belangrijk dat uw goederen veilig en op tijd aankomen. Daarom investeren we in de beste mensen en technologieën om dit te garanderen.
 • Flexibiliteit: Omdat geen twee verzoeken hetzelfde zijn, staan we klaar met persoonlijke service en flexibele transportmogelijkheden die precies aan uw wensen voldoen. Of het nu gaat om volle vrachten, containertransport, pallettransport, deelladingen of gespecialiseerde transporten, wij hebben de oplossing.

Ons team staat altijd klaar om samen met u de beste oplossingen te vinden die u bij het transport naar Noorwegen of bij het transport van Noorwegen naar Nederland ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden als het gaat om het vervoer van uw producten of voor een vrijblijvende offerte afgestemd op uw specifieke wensen.

Veel gestelde vragen voor transport naar Noorwegen

Hoe controleer ik de status van mijn zending?

U krijgt van ons op diverse momenten een bericht zodat u op de hoogte blijft van de status van uw zending. Van het moment van laden tot het moment van lossen.

Hoe kan ik een order plaatsen?

Via ons contact -of offerteaanvraagformulier kan u online uw vraag stellen en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt van een van onze specialisten. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook op +31 (0)75 750 2600.

Kan ik een zending ophalen?

Goederen op pallets of in containers die u in onze eigen loods laat afleveren, kunnen daar ook afgehaald worden.

Waar zijn jullie actief?

Alpi is onderdeel van Alpi World. En world zegt in deze genoeg. Wij zijn in staat om uw transporten wereldwijd te verzorgen.

Wat is intermodaal transport?

In sommige gevallen is één transportmethode niet voldoende of levert een combinatie van weg- en zeetransport een flinke kostenbesparing op.

Welke opslagfaciliteit bieden jullie?

In Zaandam hebben we onze eigen (douane) loods (opslag) van ruim 6.200 vierkante meter waar al uw export en import goederen op pallets of in containers tot aan het transport opgeslagen kunnen worden.