ALPI Netherlands B.V.
+31 (0)75 750 2600info@alpi.nl
ma- vrij 08:30 - 17:00
  • English

Transport Portugal nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen wekelijkse zendingen van en naar Portugal. Bij ALPI heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor wegtransport, luchtvracht, zeevracht of een combinatie hiervan. Welke optie u ook kiest, wij verzorgen ook de bijkomende zaken. Dus niet alleen het transport naar Portugal, maar ook belangrijke documentatie die nodig is om uw goederen op tijd in Portugal af te leveren. Uiteraard geldt dit ook voor het transporteren van goederen van Portugal naar Nederland.

  • Wekelijkse zendingen van en naar Portugal
  • Zowel wegtransport, luchtvracht als zeevracht
  • Snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan over uw Transport Portugal

Heeft u een specifieke vraag, een uitdaging of bijzondere vracht? Aarzel dan niet en vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan via ons contactformulier.
Gratis adviesgesprek
Transport Portugese Markt

De Portugese markt

In 1986 werd Portugal lid van de Europese Unie. Daardoor kregen bedrijven toegang tot een grotere markt, wat zorgde voor een groei in de Portugese economie. Portugal was de snelst groeiende economie van de Europese Unie. Dankzij donaties van de EU werd de infrastructuur in het land verbeterd. In 1998 werd Portugal toegelaten tot de EMU en lanceerden in 2002, samen met vijftien andere Europese landen, de Euro. Portugal kende perioden van economische groei, stagnatie en recessie.

De wereldwijde economische crisis die in de tweede helft van 2008 begon, had een negatieve invloed op het economisch herstel van het land. In 2011 moest het land een lening aanvragen om het land te stabiliseren. Toch is de Portugese economie zich langzamerhand aan het herstellen.

Benieuwd naar de kosten? Vraag direct een prijsopgave aan voor transport naar Portugal

Bent u benieuwd naar onze transporttarieven? Van intermodaal transport tot complete vrachten. Wij beantwoorden al uw vragen en stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Onze zendingen worden vervoerd naar bestemmingen over de gehele wereld.
Offerte aanvragen

Onze voordelen

Service
Wij staan wereldwijd bekend om ons vermogen om in te spelen op de specifieke logistieke behoeften van onze klanten.

Snelle levertijden
Profiteer van elke innovatie, of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding van onze lucht- en zeevracht producten, of een ontwikkeling in magazijnbeheer.

24/7 support
Ons team staat altijd klaar om met passie oplossingen te vinden die uw bedrijf ondersteunen.

Veel gestelde vragen voor transport naar Portugal

Hoe controleer ik de status van mijn zending?

U krijgt van ons op diverse momenten een bericht zodat u op de hoogte blijft van de status van uw zending. Van het moment van laden tot het moment van lossen.

Hoe kan ik een order plaatsen?

Via ons contact -of offerteaanvraagformulier kan u online uw vraag stellen en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt van een van onze specialisten. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook op +31 (0)75 750 2600.

Kan ik een zending ophalen?

Goederen op pallets of in containers die u in onze eigen loods laat afleveren, kunnen daar ook afgehaald worden.

Waar zijn jullie actief?

Alpi is onderdeel van Alpi World. En world zegt in deze genoeg. Wij zijn in staat om uw transporten wereldwijd te verzorgen.

Wat is intermodaal transport?

In sommige gevallen is één transportmethode niet voldoende of levert een combinatie van weg- en zeetransport een flinke kostenbesparing op.

Welke opslagfaciliteit bieden jullie?

In Zaandam hebben we onze eigen (douane) loods (opslag) van ruim 6.200 vierkante meter waar al uw export en import goederen op pallets of in containers tot aan het transport opgeslagen kunnen worden.