ALPI Netherlands B.V.
+31 (0)75 750 2600info@alpi.nl
ma- vrij 08:30 - 17:00
 • English

Transport Turkije van ALPI biedt u verschillende soorten transport aan voor uw vrachten van en naar Turkije. U kunt bij ons kiezen voor wegtransport, luchtvracht en zeevracht. Of u nu kiest voor pallet transport of intermodaal vervoer, koeltransport of express zendingen, complete vrachten of grote volumes, bij ons bent u aan het juiste adres. Bij vrachten vanuit Turkije ontvangt u van tevoren automatisch bericht wanneer uw zending aankomt.

Transport Turkije van ALPI: grensverleggend in vrachtvervoer van en naar Turkije

Wereldwijd staan wij bekend om ons vermogen om in te spelen op de specifieke logistieke wensen van onze klanten. Ook als het bijvoorbeeld om doorsturen gaat. Uiteraard geldt dit niet alleen voor het transport naar Turkije, maar ook voor het transport retour naar Nederland.

We zijn ook thuis in container transport en groupage transport Turkije

Met container transport worden goederen efficiënt getransporteerd. Zee containers kunnen bijvoorbeeld heel snel van een schip op een vrachtwagen worden overgeladen. Bij groupage transport vervoeren we uw zending samen met ladingen van meerdere andere bedrijven.

 • Zeer uitgebreid expediteursnetwerk in Turkije
 • Specialist in weg-, lucht- en zeetransport
 • Thuis in container transport en groupage transport
 • Automatisch van tevoren een bericht wanneer uw zending vanuit Turkije aankomt
 • Snel een eenvoudige en vrijblijvende offerte

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan over uw Transport Turkije

Heeft u een specifieke vraag, een uitdaging of bijzondere vracht? Aarzel dan niet en vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan via ons contactformulier.
Gratis adviesgesprek
Transport Naar Turkije Atr Certificaat

Specialist in transport van Nederland naar Turkije en van Turkije naar Nederland

ALPI Netherlands is thuis in transport naar Turkije. Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van weg-, lucht- en zeevracht transport van en naar Turkije. Zo hebben wij scherpe tarieven om uw lading naar diverse bestemmingen waaronder de grote steden te begeleiden.

Om te beginnen hebben we een sterk netwerk met Turkse transporteurs. We hebben in Zaandam onze eigen (douane) loods (opslag) van ruim 6.200 vierkante meter. En we zitten vlakbij de zee- en luchthavens, zodat wij uw transportopdrachten snel kunnen afhandelen. Als onderdeel van de beroemde logistieke dienstverlener Albini & Pitigliani, ook wel bekend alsALPI World, hebben wij een sterke transportpositie in de markt verworven. Door ons uitgebreide netwerk in Turkije en onze ervaring in weg-, lucht- en zeevervoer hebben wij de beste oplossing om uw transport van en naar Turkije in goede banen te leiden.

Transport naar Turkije kan wel eens een uitdaging zijn. Logistiek en transport van en naar Turkije is vaak een onoverzichtelijk proces. Daarom hebben wij in ons blog een aantal tips & tricks op een rijtje gezet voor uw grensoverschrijdend vrachtvervoer.

Transport De Turkse Markt

De Turkse economie biedt grote kansen.

Na de crisis in 2001 groeiden de economische activiteiten sterk. Turkije behoorde tot de snelst groeiende economieën van de wereld. De onverwachte val van de Turkse lire in 2006 zorgde voor een hogere inflatie en een ver- scherping van het monetaire beleid. Hierdoor vlakte de economische groei af, maar vanaf 2010 is Turkije weer terug op het groeitempo van voor de crisis. Daarmee behoort Turkije tot de snelst groeiende economie van Europa.

De staat ligt voor het overgrote deel in Azië, maar het oudste en westelijke deel van Istanbul (de grootste stad van Turkije) ligt in Europa. Het Aziatische en Europese deel van Turkije worden gescheiden door Dardanellen, de Zee van Marmara en de Bosporus, die samen de Middellandse Zee met de Zwarte Zee verbinden. Vanwege politieke en geschiedkundige redenen wordt Turkije soms tot Europa gerekend, maar door culturele en religieuze redenen wordt het land vaak tot Azië gerekend. De staat heeft 6530 km kustlijn en grenst aan Armenië, Azerbeidzjan, Bulgarije, Georgië, Griekenland, Irak, Iran en Syrië.

Benieuwd naar de kosten? Vraag direct een prijsopgave aan voor zendingen naar Turkije

Bent u benieuwd naar onze transporttarieven? Van intermodaal transport tot complete vrachten. Wij beantwoorden al uw vragen en stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Onze zendingen worden vervoerd naar bestemmingen over de gehele wereld.
Offerte aanvragen

ALPI Netherlands: de motor achter uw transport Turkije, onze voordelen op een rij:

 • Eigen opslag voor een efficiënt proces.
 • Veel ervaring met intermodaal transport.
 • Grensverleggende service naar bestemmingen wereldwijd.
 • Wij staan wereldwijd bekend om ons vermogen om in te spelen op de specifieke logistieke behoeften van onze klanten, we denken graag met u mee.
 • Snelle levertijden door dagelijks vertrek.
 • Profiteer van onze supply chain kennis, of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding van onze lucht- en zeevracht producten, of een ontwikkeling in magazijnbeheer.
 • 24/7 support

Als ervaren logistiek dienstverlener staat ons team altijd klaar om met passie oplossingen te vinden die u bij het transport van Nederland naar Turkije of van Turkije naar Nederland ondersteunen.

Veel gestelde vragen voor transport naar Turkije

Hoe controleer ik de status van mijn zending?

U krijgt van ons op diverse momenten een bericht zodat u op de hoogte blijft van de status van uw zending. Van het moment van laden tot het moment van lossen.

Hoe kan ik een order plaatsen?

Via ons contact -of offerteaanvraagformulier kan u online uw vraag stellen en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt van een van onze specialisten. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook op +31 (0)75 750 2600.

Kan ik een zending ophalen?

Goederen op pallets of in containers die u in onze eigen loods laat afleveren, kunnen daar ook afgehaald worden.

Waar zijn jullie actief?

Alpi is onderdeel van Alpi World. En world zegt in deze genoeg. Wij zijn in staat om uw transporten wereldwijd te verzorgen.

Wat is intermodaal transport?

In sommige gevallen is één transportmethode niet voldoende of levert een combinatie van weg- en zeetransport een flinke kostenbesparing op.

Welke opslagfaciliteit bieden jullie?

In Zaandam hebben we onze eigen (douane) loods (opslag) van ruim 6.200 vierkante meter waar al uw export en import goederen op pallets of in containers tot aan het transport opgeslagen kunnen worden.