ALPI Netherlands B.V.
+31 (0)75 750 2600info@alpi.nl
ma- vrij 08:30 - 17:00
  • English

Transport USA door ALPI biedt u diverse mogelijkheden voor het vervoer van uw goederen van en naar de Verenigde Staten. Of u nu kiest voor luchtvracht of zeevracht, wij hebben de juiste oplossing. U ontvangt automatisch een bericht wanneer uw zending in Amerika aankomt.

Transport naar de USA door ALPI: grensverleggend in vrachtvervoer

Wereldwijd staan wij bekend om onze flexibiliteit en het vermogen om in te spelen op de logistieke behoeften van onze klanten. Dit geldt niet alleen voor transport naar Amerika maar ook voor zendingen naar bijvoorbeeld Nederland.

Ook specialist in container transport naar de Verenigde Staten

Met onze containertransportdiensten kunt u uw goederen efficiënt en veilig vervoeren. Onze diensten zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en bieden zowel kosteneffectiviteit als efficiëntie.

  • Uitgebreid netwerk van expediteurs in de USA
  • Expertise in wegtransport, luchtvracht en zeevracht
  • Ervaring met containertransport
  • Automatische notificaties over de status van uw zending
  • Snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen
Wij regelen uw internationale wegtransport, luchttransport en zeetransport ook naar andere landen. Een greep uit onze bestemmingen:

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan over uw Transport USA

Heeft u een specifieke vraag, een uitdaging of bijzondere vracht? Aarzel dan niet en vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan via ons contactformulier.
Gratis adviesgesprek
Transport Naar Verenigde Staten Usa 1

Uw betrouwbare partner voor transport van Nederland naar de USA en vice versa

ALPI is uw betrouwbare partner voor transport naar Amerika. Met onze jarenlange ervaring en sterke netwerk zijn wij in staat om uw transportopdrachten snel en efficiënt uit te voeren.

Transport Naar Verenigde Staten Usa 2

De Amerikaanse markt en cultuur

De Amerikaanse economie biedt grote kansen. Het is de grootste economie ter wereld en biedt tal van mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven die willen uitbreiden of nieuwe markten willen betreden.

Luchtvracht
Dagelijks
Zeevracht
Dagelijks
Wegtransport
Dagelijks
Op- en overslag
Dagelijks

Benieuwd naar de kosten? Vraag direct een prijsopgave aan voor transport naar Verenigde Staten

Bent u benieuwd naar onze transporttarieven? Van intermodaal transport tot complete vrachten. Wij beantwoorden al uw vragen en stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Onze zendingen worden vervoerd naar bestemmingen over de gehele wereld.
Offerte aanvragen

Onze voordelen

Service
Wij staan wereldwijd bekend om ons vermogen om in te spelen op de specifieke logistieke behoeften van onze klanten.

Snelle levertijden
Profiteer van elke innovatie, of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding van onze lucht- en zeevracht producten, of een ontwikkeling in magazijnbeheer.

24/7 support
Ons team staat altijd klaar om met passie oplossingen te vinden die uw bedrijf ondersteunen.

Veel gestelde vragen voor transport naar Verenigde Staten

Hoe controleer ik de status van mijn zending?

U krijgt van ons op diverse momenten een bericht zodat u op de hoogte blijft van de status van uw zending. Van het moment van laden tot het moment van lossen.

Hoe kan ik een order plaatsen?

Via ons contact -of offerteaanvraagformulier kan u online uw vraag stellen en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt van een van onze specialisten. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook op +31 (0)75 750 2600.

Kan ik een zending ophalen?

Goederen op pallets of in containers die u in onze eigen loods laat afleveren, kunnen daar ook afgehaald worden.

Waar zijn jullie actief?

Alpi is onderdeel van Alpi World. En world zegt in deze genoeg. Wij zijn in staat om uw transporten wereldwijd te verzorgen.

Wat is intermodaal transport?

In sommige gevallen is één transportmethode niet voldoende of levert een combinatie van weg- en zeetransport een flinke kostenbesparing op.

Welke opslagfaciliteit bieden jullie?

In Zaandam hebben we onze eigen (douane) loods (opslag) van ruim 6.200 vierkante meter waar al uw export en import goederen op pallets of in containers tot aan het transport opgeslagen kunnen worden.