Transport over de hele wereld

Alpi helpt u bij al uw transport benodigdheden. Onze groupage diensten hebben snelle doorreistijden en meerdere vertrektijden per week, van en naar verschillende landen waaronder Italië, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, Turkije, Scandinavië, de Baltische staten, Rusland en nog veel meer. Naast de genoemde landen kunnen wij ook naar andere landen verzenden die vanuit Nederland toegankelijk zijn. 

Transport Portugal

Transport Portugal nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen wekelijkse zendingen van en naar Portugal.
Transport Portugal

Transport Turkije

Transport Turkije nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen wekelijkse zendingen van en naar Turkije.
Transport TurkijE

Transport Italië

Alpi is al jaren dé specialist op het gebied van transport van en naar Italië. Onze expertise ligt dan ook bij transport naar Italië.
Transport Italië

E-Fulfilment advies

Direct een e-fulfilment offerte in uw mailbox of gratis advies?
Word snel teruggebeld of ontvang vandaag nog een uitgebreide offerte op maat.

Expediteur diensten

Alpi helpt u graag bij al uw zee-, lucht-, en wegtransport.

Zeevracht

Voor onze zeevracht diensten beschikken wij over een wereldwijd netwerk. Via dit netwerk bieden wij u alle mogelijkheden die u van ons zou verwachten en kunnen wij uw wensen naar volle tevredenheid uitvoeren. Of u nu zendingen van of naar Azië, Amerika of Europa wilt sturen, wij regelen het voor u. Dankzij duidelijk afspraken met onze partners kunnen wij u adviseren over de juiste keuze voor uw luchtvracht. Hierdoor kunt u zoveel mogelijk voordeel halen uit het vertrouwen dat u ons geeft.
Zeevracht

Luchtvracht

Voor onze luchtvaart diensten beschikken wij over een wereldwijd netwerk. Via dit netwerk bieden wij u alle mogelijkheden die u van ons zou verwachten en kunnen wij uw wensen naar volle tevredenheid uitvoeren. Of u nu zendingen van of naar Azië, Amerika of Europa wilt sturen, wij regelen het voor u. Dankzij duidelijk afspraken met onze partners kunnen wij u adviseren over de juiste keuze voor uw luchtvracht. Hierdoor kunt u zoveel mogelijk voordeel halen uit het vertrouwen dat u ons geeft.
Luchtvracht

Wegtransport

Voor al uw wegtransport bieden wij u een centrale locatie en verschillende groepsdiensten aan. Onze groepsdiensten hebben snelle doorreistijden en meerdere vertrektijden per week, van en naar verschillende landen waaronder Italië, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, Turkije, Scandinavië, de Baltische staten, Rusland en nog veel meer. Naast de bovengenoemde groepsdiensten kunnen wij ook naar andere landen verzenden die vanuit Nederland toegankelijk zijn.
Wegtransport

Andere diensten

Alpi gaat verder dan transport. Graag helpen wij u bij het hele proces van begin tot eind.

E-Fulfilment

Als webshop eigenaar kan het regelen van de verwerking van goederen na een transactie via het internet veel tijd en geld in beslag nemen. Wij kunnen u dit uit handen nemen door de volledige afhandeling van orders uit uw webshop, ofwel e-fulfilment, over te nemen.
E-Fulfilment

Special accounts

Wij maken uw leven een beetje makkelijker door één persoon aan te wijzen die voor al uw behoeften zorgt. Daarnaast bieden wij een centrale locatie voor het volledige bereik van logistieke eisen en bieden wij buitenlandse bedrijven de mogelijkheid van fiscale vertegenwoordiging.
Special accounts

Op- en overslag

Naast het verzorgen van uw transport bent u ook voor de opslag van uw goederen bij ons aan het juiste adres. Ons magazijn heeft een capaciteit van ruim 6.200 vierkante meter en is volledig beveiligd volgens de standaard BORG III en gedeeltelijke BORG IV.
Op- En overslag