ALPI Netherlands B.V.
+31 (0)75 750 2600info@alpi.nl
ma- vrij 08:30 - 17:00
  • English

Luchtvracht nodig? Dan bent u bij ALPI aan het juiste adres. Voor onze luchtvaartdiensten beschikken wij over een wereldwijd netwerk. Via dit netwerk bieden wij u alle mogelijkheden die u van ons, als expediteur, zou verwachten en kunnen wij uw wensen naar volle tevredenheid uitvoeren.

Of u nu zendingen van of naar Azië, Amerika of Italië of de rest van Europa wilt sturen, wij regelen het voor u. Dankzij duidelijk afspraken met onze partners kunnen wij u adviseren over de juiste keuze voor uw luchtvracht. Hierdoor kunt u zoveel mogelijk voordeel halen uit het vertrouwen dat u ons geeft.

“Logistics must be simple–everyone thinks they’re an expert.” – Anonymous

Wij regelen uw internationale wegtransport, luchttransport en zeetransport ook naar andere landen. Een greep uit onze bestemmingen:

Vrijblijvend adviesgesprek Luchtvracht

Heeft u een specifieke vraag, een uitdaging? Schroom dan niet om een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen via ons contact formulier.
Gratis adviesgesprek
Service Door To Door

Door-to-door

Bij luchtvracht heeft u de keuze om uw goederen via Door-to-Door of Airport-to-Airport te versturen. Indien u wenst dat uw goederen bij het afhaaladres worden opgehaald, via de lucht worden getransporteerd en direct worden afgeleverd, versturen wij uw goederen Door-to-Door. Hierbij wordt luchtvracht gecombineerd met wegtransport.

  • Zending van deur tot deur afgeleverd in Azië, Amerika en Europa
  • Wij verzorgen het gehele logistieke proces, incl. documentatie en andere bijkomende zaken
  • Snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte
Service Airport To Airport

Airport-to-airport

Wanneer u wenst dat uw goederen enkel worden aangeleverd op de luchthaven van vetrek en worden verstuurd naar de luchthaven van de bestemming, versturen wij uw goederen Airport-to-Airport.

  • Zending afgeleverd op luchthavens in Azië, Amerika en Europa
  • Wij verzorgen het gehele logistieke proces, incl. documentatie en andere bijkomende zaken
  • Snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte

Welke optie u ook kiest, wij verzorgen ook de bijkomende zaken. Zoals vereiste documentatie, laden en lossen en binnenlands vervoer. Uiteraard geldt dit ook voor het regelen van zendingen per luchtvracht naar Nederland.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons.

Luchtvracht
Dagelijks
Zeevracht
Dagelijks
Wegtransport
Dagelijks
Op- en overslag
Dagelijks

Transportkosten opvragen? Vraag direct een prijsopgave aan.

Bent u benieuwd naar onze transport tarieven? Wij beantwoorden al uw vragen en maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.
Offerte aanvragen

Onze voordelen

Service
Wij staan wereldwijd bekend om ons vermogen om in te spelen op de specifieke logistieke behoeften van onze klanten.

Snelle levertijden
Profiteer van elke innovatie, of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding van onze lucht- en zeevracht producten, of een ontwikkeling in magazijnbeheer.

24/7 support
Ons team staat altijd klaar om met passie oplossingen te vinden die uw bedrijf ondersteunen.

Veel gestelde vragen

Hoe controleer ik de status van mijn zending?

U krijgt van ons op diverse momenten een bericht zodat u op de hoogte blijft van de status van uw zending. Van het moment van laden tot het moment van lossen.

Hoe kan ik een order plaatsen?

Via ons contact -of offerteaanvraagformulier kan u online uw vraag stellen en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt van een van onze specialisten. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook op +31 (0)75 750 2600.

Kan ik een zending ophalen?

Goederen op pallets of in containers die u in onze eigen loods laat afleveren, kunnen daar ook afgehaald worden.

Waar zijn jullie actief?

Alpi is onderdeel van Alpi World. En world zegt in deze genoeg. Wij zijn in staat om uw transporten wereldwijd te verzorgen.

Wat is intermodaal transport?

In sommige gevallen is één transportmethode niet voldoende of levert een combinatie van weg- en zeetransport een flinke kostenbesparing op.

Welke opslagfaciliteit bieden jullie?

In Zaandam hebben we onze eigen (douane) loods (opslag) van ruim 6.200 vierkante meter waar al uw export en import goederen op pallets of in containers tot aan het transport opgeslagen kunnen worden.