ALPI Netherlands B.V.
+31 (0)75 750 2600info@alpi.nl
ma- vrij 08:30 - 17:00
  • English

Naast het verzorgen van uw wegtransportzeevracht en luchtvracht bent u ook voor de opslag van uw goederen bij ons aan het juiste adres. Ons magazijn heeft een capaciteit van ruim 6.200 vierkante meter en is volledig beveiligd volgens de standaard BORG III en gedeeltelijke BORG IV.

Hiermee garanderen we een correcte afhandeling van het gehele logistieke proces óf kan ALPI fungeren als het verlengde van uw bestaande logistieke afdeling. Zo kunnen wij bijvoorbeeld, op een flexibele wijze, extra opslagruimte voor u beschikbaar stellen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw goederen tijdelijk bij ons op te slaan.

Overslag

Soms is het logistieke proces met alleen transport nog niet afgerond en moeten goederen verder voor distributie. Bij ALPI is het daarom ook mogelijk om de overslag te regelen. Onder overslag verstaan we het verplaatsen van goederen van de ene naar de andere vervoersmodaliteit.

Wij regelen uw internationale wegtransport, luchttransport en zeetransport ook naar andere landen. Een greep uit onze bestemmingen:

Vrijblijvend adviesgesprek Opslag

Heeft u een specifieke vraag, een uitdaging? Schroom dan niet om een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen via ons contact formulier.
Gratis adviesgesprek
Transport Logistieke Activiteiten

Logistieke activiteiten

Wij bieden een breed scala aan logistieke activiteiten, waaronder veilige opslag van goederen (klasse IV), Value Added Logistics, pick-and-pack, douane loods faciliteiten en nog veel meer. Met ons team van enthousiaste, ervaren en goed opgeleide mensen, beheren we voorraad, pakken en verpakken uw bestellingen. Ook is het mogelijk om de volledige afhandeling van orders uit uw webshop over te nemen.

  • Geen omkijken naar uw goederen
  • Wij beheren uw voorraad
  • Wij pakken en verpakken uw bestellingen
  • Voeren elke vorm van Value Added Logistics uit

“De lijn tussen stoornis en orde ligt in logistiek …” – Sun Tzu

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of vraag een prijsopgave aan.

Luchtvracht
Dagelijks
Zeevracht
Dagelijks
Wegtransport
Dagelijks
Op- en overslag
Dagelijks

Transportkosten opvragen? Vraag direct een prijsopgave aan.

Bent u benieuwd naar onze transport tarieven? Wij beantwoorden al uw vragen en maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.
Offerte aanvragen

Onze voordelen

Service
Wij staan wereldwijd bekend om ons vermogen om in te spelen op de specifieke logistieke behoeften van onze klanten.

Snelle levertijden
Profiteer van elke innovatie, of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding van onze lucht- en zeevracht producten, of een ontwikkeling in magazijnbeheer.

24/7 support
Ons team staat altijd klaar om met passie oplossingen te vinden die uw bedrijf ondersteunen.

Veel gestelde vragen

Hoe controleer ik de status van mijn zending?

U krijgt van ons op diverse momenten een bericht zodat u op de hoogte blijft van de status van uw zending. Van het moment van laden tot het moment van lossen.

Hoe kan ik een order plaatsen?

Via ons contact -of offerteaanvraagformulier kan u online uw vraag stellen en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt van een van onze specialisten. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook op +31 (0)75 750 2600.

Kan ik een zending ophalen?

Goederen op pallets of in containers die u in onze eigen loods laat afleveren, kunnen daar ook afgehaald worden.

Waar zijn jullie actief?

Alpi is onderdeel van Alpi World. En world zegt in deze genoeg. Wij zijn in staat om uw transporten wereldwijd te verzorgen.

Wat is intermodaal transport?

In sommige gevallen is één transportmethode niet voldoende of levert een combinatie van weg- en zeetransport een flinke kostenbesparing op.

Welke opslagfaciliteit bieden jullie?

In Zaandam hebben we onze eigen (douane) loods (opslag) van ruim 6.200 vierkante meter waar al uw export en import goederen op pallets of in containers tot aan het transport opgeslagen kunnen worden.