Voor al uw transporten van en naar Turkije

Transport van of naar Turkije nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen wekelijkse zendingen van en naar Turkije.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor wegtransport, luchtvracht, zeevracht of een combinatie hiervan. Welke optie u ook kiest, wij verzorgen ook de bijkomende zaken. Dus niet alleen de transport naar Turkije, maar ook belangrijke documentatie die nodig zijn om uw goederen op tijd in Turkije af te leveren. Uiteraard geldt dit ook voor het transporteren van goederen vanuit Turkije naar Nederland.

  • Wekelijkse zendingen van en naar Turkije
  • Zowel wegtransport, luchtvracht als zeevracht
  • Snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte

Wij regelen uw internationale transport in o.a:

- Italië - Spanje - Portugal - UK - Scandinavië - Estland - Letland - Litouwen - Turkije - Rusland - Wit-Rusland - Tunesië

Vrijblijvend adviesgesprek transport Turkije

Heeft u een specifieke vraag, een uitdaging of bijzondere vracht naar Turkije? Schroom dan niet om een gratis vrijblijvend advies- gesprek aan te vragen via ons contact formulier.

Adviesgesprek aanvragen

ATR-Certificaat voor Transporten naar Turkije

Wanneer u goederen wilt transporteren naar Turkije heeft u een ATR-certificaat nodig. Een ATR-certificaat is een douanedocument die wordt gebruikt bij de handel tussen landen uit de Europese Unie en Turkije. De Europese Unie vormt samen met Turkije een douane-unie, waardoor u goederen met herkomst uit Turkije zonder invoerrechten kunt invoeren. De Turkse herkomst van de goederen wordt vastgelegd in het ATR-certificaat. Heeft u hulp nodig bij de opmaak van een ATR-certificaat? Neem gerust contact met ons op, want onze eigen douane-entrepot helpt u graag!

De Turkse markt

De Turkse economie biedt grote kansen. Na de crisis in 2001 groeiden de economische activiteiten sterk. Turkije behoorde tot de snelst groeiende economieën van de wereld. De onverwachte val van de Turkse lire in 2006 zorgde voor een hogere inflatie en een ver- scherping van het monetaire beleid. Hierdoor vlakte de economische groei af, maar vanaf 2010 is Turkije weer terug op het groeitempo van voor de crisis. Daarmee behoort Turkije tot de snelst groeiende economie van Europa.

De staat ligt voor het overgrote deel in Azië, maar het oudste en westelijke deel van Istanbul (de grootste stad van Turkije) ligt in Europa. Het Aziatische en Europese deel van Turkije worden gescheiden door Dardanellen, de Zee van Marmara en de Bosporus, die samen de Middellandse Zee met de Zwarte Zee verbinden. Vanwege politieke en ge- schiedkundige redenen wordt Turkije soms tot Europa gerekend, maar door culturele en religieuze redenen wordt het land vaak tot Azië gerekend. De staat heeft 6530 km kustlijn en grenst aan Armenië, Azerbeidzjan, Bulgarije, Georgië, Griekenland, Irak, Iran en Syrië.

Nationale feestdagen in Turkije

Turkije kent vele festivals en feestdagen, waarvan sommige nationaal zijn en andere lokaal of religieus. Een aantal feestdagen vinden ieder jaar op dezelfde dag plaats.

1 januari: Nieuwjaarsdag
23 april: Dag van het Kind en Onafhankelijkheid
19 mei: Jeugd en Sport Dag
24,25, 16 mei: Suikerfeest
30 augustus: Dag van de Overwinning
29 oktober: Dag van de Republiek – Nationale feestdag

Voor meer informatie of rijverboden verwijzen we u naar dit overzicht.

Wegtransport en groupage dienst

2-3 vertrektijden per week

Binnenlandse distributie en opslag

Dagelijks

Express Leveringen Turkije & Europa

Dagelijks

FTL: Full Truckload Turkije & Europa

Dagelijks

Transportkosten Turkije opvragen?
Vraag direct een prijsopgave aan.

Bent u benieuwd naar onze transport tarieven? Wij beantwoorden al uw vragen en maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.
Offerte aanvragen

Onze voordelen

Service
Wij staan wereldwij bekend om ons vermogen om in te spelen op de specifieke logistieke behoeften van onze klanten.

Snelle levertijden
Profiteer van elke innovatie, of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding van onze lucht- en zeevracht producten, of een ontwikkeling in magazijnbeheer.

24/7 support
Ons team staat altijd klaar om met passie oplossingen te vinden die uw bedrijf ondersteunen.

Veel gestelde vragen transport Turkije

Hoe kan ik een order plaatsen
Welke opslagfaciliteit bieden jullie?
Waar zijn jullie actief
Kan ik een zending ophalen?
Hoe controleer ik de status van mijn zending