Wegtransport Italië & Europa

ALPI helpt u bij uw wegtransport Italië en overige landen binnen Europa. Vandaag de dag wordt het overgrote deel van de goederen via de weg vervoerd. Dit komt doordat wegtransport een snelle en goedkope manier van vervoeren is. Wij bieden u een centrale locatie en verschillende groupage diensten. Wanneer uw zending te klein is om een gehele vrachtwagen te vullen, combineren wij uw zending met andere die dezelfde bestemming hebben, zodat u alleen hoeft te betalen voor de ruimte die uw goederen innemen.

Onze groupage diensten hebben snelle doorreistijden en meerdere vertrektijden per week, van en naar verschillende landen waaronder Italië, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, Turkije, Scandinavië, de Baltische staten, Rusland en nog veel meer. Naast de bovengenoemde groupage diensten kunnen wij ook naar andere landen verzenden die vanuit Nederland toegankelijk zijn.

Wij regelen uw internationale wegtransport in o.a:

- Italië - Spanje - Portugal - UK - Scandinavië - Estland - Letland - Litouwen - Turkije - Rusland - Wit-Rusland - Tunesië

Vrijblijvend adviesgesprek wegtransport

Heeft u een specifieke vraag, een uitdaging of bijzondere vracht? Schroom dan niet om een gratis vrijblijvend advies- gesprek aan te vragen via ons contact formulier.

Adviesgesprek aanvragen

Wegtransport Italië & Full Truck Load

Of het nu gaat om kleine of grote zendingen, wij vervoeren uw goederen van en naar onze bestemmingen in Europa. Naast groupage diensten bieden wij ook diensten voor Full Truckload aan (FTL), ook bekend als compleetladingen. Indien uw zending groot genoeg is om een gehele vrachtwagen te vullen, versturen wij deze full truckload naar de bestemming. Het voordeel van Full Truckload is dat het minder lang duurt voordat een vrachtwagen is gevuld met goederen en dat de zending slechts één bestemming heeft.

Internationaal Netwerk

Verder beschikken wij over een internationaal netwerk van koerier- en pakketdiensten, die u verzekert van een optimale en professionele service. Onze wegtransport diensten bestaan uit een geïntegreerde deur-tot-deur-oplossing met vooraf bepaalde levertijden tegen concurrerende tarieven. Wilt u iets verzenden binnen de Benelux? Dan worden uw zendingen dezelfde dag opgehaald en de volgende werkdag al geleverd op hun bestemming. Andere zendingen binnen Europa worden binnen 72 uur na de afhandeling bezorgd.

Wegtransport en groupage dienst

2-3 vertrektijden per week

Binnenlandse distributie en opslag

Dagelijks

Express Leveringen Europa

Dagelijks

FTL: Full Truckload Europa

Dagelijks

Transportkosten Italië opvragen?
Vraag direct een prijsopgave aan.

Bent u benieuwd naar onze transport tarieven? Wij beantwoorden al uw vragen en maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.
Offerte aanvragen

Onze voordelen

Service
Wij staan wereldwij bekend om ons vermogen om in te spelen op de specifieke logistieke behoeften van onze klanten.

Snelle levertijden
Profiteer van elke innovatie, of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding van onze lucht- en zeevracht producten, of een ontwikkeling in magazijnbeheer.

24/7 support
Ons team staat altijd klaar om met passie oplossingen te vinden die uw bedrijf ondersteunen.

Veel gestelde vragen transport Italië

Hoe kan ik een order plaatsen
Welke opslagfaciliteit bieden jullie?
Waar zijn jullie actief
Kan ik een zending ophalen?
Hoe controleer ik de status van mijn zending