ALPI Netherlands B.V.
+31 (0)75 750 2600info@alpi.nl
ma- vrij 08:30 - 17:00
  • English

ALPI helpt u bij uw wegtransport binnen Europa. Vandaag de dag wordt het overgrote deel van de goederen via de weg vervoerd. Dit komt doordat wegtransport een snelle en goedkope manier van vervoeren is. Wij bieden u een centrale locatie en verschillende groupage diensten. Wanneer uw zending te klein is om een gehele vrachtwagen te vullen, combineren wij uw zending met andere die dezelfde bestemming hebben, zodat u alleen hoeft te betalen voor de ruimte die uw goederen innemen.

Onze groupage diensten hebben snelle doorreistijden en meerdere vertrektijden per week, van en naar verschillende landen waaronder Italië, SpanjePortugal, Groot-Brittannië, Turkije, Scandinavië, de Baltische staten en nog veel meer. Naast de bovengenoemde groupage diensten kunnen wij ook naar andere landen verzenden die vanuit Nederland toegankelijk zijn.

Wij regelen uw internationale wegtransport, luchttransport en zeetransport ook naar andere landen. Een greep uit onze bestemmingen:

Vrijblijvend adviesgesprek Wegtransport

Heeft u een specifieke vraag, een uitdaging? Schroom dan niet om een gratis vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen via ons contact formulier.
Gratis adviesgesprek
Service Wegtransport Italie Full Truck Load

Wegtransport Full Truck Load (FTL)

Of het nu gaat om kleine of grote zendingen, wij vervoeren uw goederen van en naar onze bestemmingen. Naast groupage diensten bieden wij ook diensten voor Full Truck Load (FTL) aan, ook bekend als compleetladingen. Indien uw zending groot genoeg is om een gehele vrachtwagen te vullen, versturen wij deze Full Truck Load (FTL) naar de bestemming. Het voordeel van Full Truckload is dat de zending slechts één laad en los bestemming heeft.

Transport Internationaal Netwerk

Internationaal netwerk

Verder beschikken wij over een internationaal logistiek netwerk, dat u verzekert van een optimale en professionele service. Onze wegtransport, luchtvracht of zeevracht diensten bestaan uit een geïntegreerde deur-tot-deur-oplossing met vooraf bepaalde levertijden tegen concurrerende tarieven. Wilt u iets verzenden binnen de Benelux? Dan worden uw zendingen dezelfde dag opgehaald en de volgende werkdag al geleverd op hun bestemming. Zendingen naar andere Europese landen worden binnen 72 uur na afhalen bezorgd.

Luchtvracht
Dagelijks
Zeevracht
Dagelijks
Wegtransport
Dagelijks
Op- en overslag
Dagelijks

Transportkosten opvragen? Vraag direct een prijsopgave aan.

Bent u benieuwd naar onze transport tarieven? Wij beantwoorden al uw vragen en maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.
Offerte aanvragen

Onze voordelen

Service
Wij staan wereldwijd bekend om ons vermogen om in te spelen op de specifieke logistieke behoeften van onze klanten.

Snelle levertijden
Profiteer van elke innovatie, of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding van onze lucht- en zeevracht producten, of een ontwikkeling in magazijnbeheer.

24/7 support
Ons team staat altijd klaar om met passie oplossingen te vinden die uw bedrijf ondersteunen.

Veel gestelde vragen

Hoe controleer ik de status van mijn zending?

U krijgt van ons op diverse momenten een bericht zodat u op de hoogte blijft van de status van uw zending. Van het moment van laden tot het moment van lossen.

Hoe kan ik een order plaatsen?

Via ons contact -of offerteaanvraagformulier kan u online uw vraag stellen en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt van een van onze specialisten. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook op +31 (0)75 750 2600.

Kan ik een zending ophalen?

Goederen op pallets of in containers die u in onze eigen loods laat afleveren, kunnen daar ook afgehaald worden.

Waar zijn jullie actief?

Alpi is onderdeel van Alpi World. En world zegt in deze genoeg. Wij zijn in staat om uw transporten wereldwijd te verzorgen.

Wat is intermodaal transport?

In sommige gevallen is één transportmethode niet voldoende of levert een combinatie van weg- en zeetransport een flinke kostenbesparing op.

Welke opslagfaciliteit bieden jullie?

In Zaandam hebben we onze eigen (douane) loods (opslag) van ruim 6.200 vierkante meter waar al uw export en import goederen op pallets of in containers tot aan het transport opgeslagen kunnen worden.