ALPI Netherlands B.V.
+31 (0)75 750 2600info@alpi.nl
ma- vrij 08:30 - 17:00
  • English

Alles begon op 6 mei 1984, toen ALPI haar deuren in Amsterdam voor het eerst opende. Als onderdeel van Albini & Pitigliani Spa, de beroemde logistieke dienstverlener in ItaliΓ«, konden we een sterke positie in de markt behalen. Onze locatie was de eerste van vele locaties wereldwijd die in de komende jaren volgde.

Ondertussen is er veel veranderd. In 2004 zijn we naar Zaandam verhuisd en dat heeft ons een betere startpositie gegeven voor de logistieke behoeften van veel van onze klanten. Met goede uitvalswegen in de directe omgeving, een eigen (douane) loods van ruim 6.200 vierkante meter en zowel zee- als luchthavens op korte afstand, is het bijna onmogelijk een klant niet tevreden te kunnen stellen.

Wij geloven in praktische oplossingen, aangepast aan de behoeften van de klant. Om onze doelen te bereiken, vertrouwen we op flexibiliteit, korte communicatielijnen en samenwerking met de klant.

Of u nu 1 kg of 20.000 kg heeft, import of export, een bezorging aan uw buren of aan de andere kant van de wereld, douanebehoeften, een behoefte aan sortering van goederen, repacking of enige andere denkbare service, ALPI is uw partner.

ALPI World

De ALPI Group is een erkende speler in de Freight Forwarding and Transportation Industry en is gespecialiseerd in Supply Chain en Logistics Solutions. Met 70 jaar geschiedenis heeft ons bedrijf de beste praktijknormen vastgesteld voor grond-, lucht- en zeevervoer, douane-vrijstelling en Supply Chain management.

Duizenden bedrijven over de hele wereld hebben een voorkeur voor ALPI. Nog steeds is ALPI een familiebedrijf waar mensen worden behandeld als mensen en worden beschouwd voor hun waarde. Met passie streven we ernaar om een groeiend bedrijf in een zeer concurrerende industrie te combineren, met familiale ethiek en maatschappelijke verantwoordelijkheid.